Open menu
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

PRESS
HVU

Nakon upisa, kadeti su potpisali Ugovor o kadetskoj službi te Ugovor o redovitom studiranju sa Sveučilištem u Zagrebu i Sveučilištem u Splitu

 
HVU
 

 

PRESS

 

 

Na Hrvatskom vojnom učilištu “Dr. Franjo Tuđman” (HVU) u Zagrebu i Splitu od 21. do 23. srpnja 2020. proveden je upis prvostupnika u prvu godinu sveučilišnih studijskih programa Vojno inženjerstvo, Vojno vođenje i upravljanje i Vojno pomorstvo, novog 18. naraštaja kadeta. Upis novog naraštaja kadeta ove je godine proveden uz poštivanje svih propisanih zaštitnih mjera za suzbijanje COVID-19.

 

Na sveučilišni preddiplomski studij Vojnog vođenja i upravljanja u Zagrebu je upisano 40 kadeta, dok se je na sveučilišni preddiplomski studij Vojno inženjerstvo upisalo se 25 kadeta. Za oba studijska programa bit će raspisan natječaj za jesenski upisni rok.

...

Za integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij Vojno pomorstvo u Splitu, upisalo se 20 kadeta za potrebe Ministarstva obrane RH.

Nakon upisa, kadeti su potpisali Ugovor o kadetskoj službi te Ugovor o redovitom studiranju sa Sveučilištem u Zagrebu i Sveučilištem u Splitu. Novim kadetima u rujnu slijedi pripremni kamp u trajanju od tri tjedna i polaganje svečane prisege dok akademska godina počinje 28. rujna 2020. godine.

 

 

Priredio: Mario Mehaković

Izvor: MORH

UCM

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 271 gostiju i nema članova online

A- A A+
Srbija će ove godine morati priznati Kosovo?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Nove objave

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com