Open menu
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

PRESS
HV

Satnik Ferwerda istaknuo kako je ponosan što je imao čast zapovijedati hrvatskim vojnicima; Tomislav Virovac - „Warrior of the month“

 
Marmal
 

 

PRESS

 

 

Primopredajom hrvatske zastave i proglašenjem najboljeg vojnika mjeseca „Warrior of the month“, u kampu Marmal u Mazar-e-Sharifu u Afganistanu, obilježen je završetak sudjelovanja sastavnice 2. voda za zaštitu snaga (MN FP Bravo Platoon) 12. hrvatskog kontingenta u misiji Resolute Support, koji je provodio zadaće zaštite i sigurnosti savjetnika prilikom mentoriranja afganistanskih snaga i osiguranja područja odgovornosti kampa Marmal.

 

Na svečanoj ceremoniji primopredaje, zapovjednik Multinacionalne satnije za zaštitu snaga (MN FP Coy) u čijem je sastavu djelovao 2. vod, satnik Dirk Ferwerda predao je hrvatsku zastavu koja se nalazila u zapovjedništvu satnije, u ruke poručnika Danijela Ivančika, zapovjednika 2. voda za zaštitu snaga.

U svom obraćanju satnik Ferwerda istaknuo je kako je ponosan što je imao čast zapovijedati hrvatskim vojnicima, zahvalivši svim pripadnicima voda na dosadašnjem radu i profesionalnom pristupu zadaćama. Također, tom je prigodom ispred postroja uručio priznanje „Warrior of the month“ najboljem vojniku u satniji za mjesec kolovoz,  razvodniku Tomislavu Virovcu.

 

 

 

Priredio: Mario Mehaković

Izvor: MORH

 

 

UCM

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 303 gostiju i nema članova online

A- A A+
Srbija će ove godine morati priznati Kosovo?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com