Open menu
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

PRESS
HV

Dodijeljene nagrade i pohvale pripadnicama pripadnicima Topničko-raketne bojne

 
Topništvo Hrvatske vojske
 

 

PRESS

 

U vojarni “Benkovac” u Benkovcu, u petak, 4. prosinca 2020. obilježen je Dan roda topništva te blagdan Svete Barbare, zaštitnice topnika kojem je nazočio i zapovjednik Gardijske mehanizirane brigade brigadir Dražen Ressler.

 

Tom prigodom, brigadir Ressler je čestitajući svim nagrađenim i pohvaljenim pripadnicima Topničko-raketne bojne, podsjetio na važnost topništva u Domovinskom ratu, naglašavajući kako je potrebno da zapovjednici vode osobnim primjerom te kako je obuka imperativ.

...

Također, rekao je kako Topničko-raketnu bojnu u idućoj godini očekuju nove zadaće te da je usprkos trenutnoj situaciji potrebno obučavati se i razvijati.

Zapovjednik Topničko-raketne bojne bojnik Krešo Grudiček u obraćanju pripadnicima bojne je rekao kako mogu biti ponosni na sve provedene aktivnosti osvrnuvši se pritom na uspješno ocijenjen i upućen 6. hrvatski kontingent, u NATO aktivnosti ojačane prednje prisutnosti u Republici Poljskoj istučući pritom kako rad u multinacionalnom okružju donosi nova iskustva i znanja.

Bojnik Grudiček poručio je kako mnogo zadaća i izazova očekuje Bojnu u narednom razdoblju te kako bez rada, predanosti, dosljednosti i požrtvovnosti nije moguće ispuniti navedene zadaće. Istaknuo je kako zdrave temelje postrojbe čine kolegijalnost, nesebičnost i spremnost za pružanje pomoći jedni drugima.

Povodom obilježavanja Dana roda topništva dodijeljene su nagrade i pohvale pripadnicama te pripadnicima Topničko-raketne bojne.

 

 

Priredio: Mario Mehaković

Izvor: MORH

 

 

UCM

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 461 gostiju i nema članova online

A- A A+
Srbija će ove godine morati priznati Kosovo?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Nove objave

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com