Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

PRESS

UCM
Pozivamo kolege iz svih medija da posvete veću pozornost situaciji u susjednoj državi, te snagom istinitog i objektivnog izvještavanja pomognu opstanku hrvatskog naroda

Uložimo zajedno sve napore u zaštiti opstojnosti Hrvata u BiH

 

HNIP

 

PRESS

 

 

Hrvatski novinari i publicisti povodom tragične smrti generala Praljka izražavaju sućut obitelji i prijateljima, te pozivaju novinare na dostojanstveno i etično praćenje ove tragedije. 

 

"Pokojni Slobodan Praljak svoj život posvetio je borbi se za svoj hrvatski narod, kako za njegov opstanak u nametnutom nam ratu, tako i za istinu u procesu pred Haaškim sudom. Kao čovjek koji je duboko vjerovao u čast i pravdu, svojim tragičnim činom odbio je duboku nepravdu izrečene presude i tako konačno položio i svoj život za svoju i nacionalnu čast. Nažalost, dio medija i novinara iznose neobjektivne i senzacionalističke priče o preminulom generalu Praljku, te dovode u pitanje obrambenu prirodu rata Hrvata u BiH i Domovinskog rata, što oštro osuđujemo", poručuje u priopćenju predsjednica HNiP-a Katja Kušec.

 

"S obzirom na veliki broj poruka koje dobivamo iz BiH o strahu bosanskih Hrvata zbog nedavnih zveckanja oružjem najviših bošnjačkih dužnosnika, pozivamo kolege iz svih medija da posvete veću pozornost situaciji u susjednoj državi, te snagom istinitog i objektivnog izvještavanja pomognu opstanku hrvatskog naroda, koji je danas najugroženija i najnezaštićenija etnička skupina u BiH.

Mislimo kako tragedija koja se dogodila u Haagu nalaže moralnu obavezu svim državnim institucijama i cijelom društvu da uložimo zajedno sve napore u zaštiti opstojnosti Hrvata u BiH i konačnog ostvarenja njihovih prava kao konstitutivnog naroda", stoji u priopćenju.

 

 

PRESS - UCM

 

 Foto: Izvor

 

Priredio: DPCM

Izvor: HRT

Ovaj materijal sufinanciran je sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija.

 

UCM

hrenfrdeituk

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 351 gostiju i nema članova online

A- A A+
Korona virus je:
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

DOMOLJUBNI PORTAL - 2019 - CrneMambe.hr