Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
PRESS

OSRH

Pukovnik Bogdan Rycerski izrazio je uvjerenje da će se izuzetno uspješna suradnja i prijateljstvo nastaviti i tijekom sljedeće rotacije pripadnika Hrvatske vojske
Zapovjedno izviđanje 3. HRVCON-a NATO eFP u Poljskoj
 
HRVCON Poljska
 
 

PRESS

 

 

 

Zapovjednik budućeg 3. hrvatskog kontingenta u sklopu NATO aktivnosti Ojačane prednje prisutnosti (eFP) u Republici Poljskoj satnik Željko Trček sa suradnicima proveo je od 10. do 14. rujna 2018. godine zapovjedno izviđanje u području budućeg razmještaja HRVCON-a na sjeveroistoku Poljske.

 

S obzirom da će uskoro uslijediti rotacija između 2. i 3. HRVCON-a u sastavu NATO Borbene grupe u Republici Poljskoj, pripadnici 3. HRVCON-a upoznali su se s uvjetima smještaja i rada na vojnom poligonu Bemowo Piskie. 

...

Tom prigodom, predstavnike 3. HRVCON-a primio je aktualni zapovjednik 2. HRVCON-a satnik Dario Bilješković sa suradnicima koji ih je upoznao s aktivnostima i zadaćama koje su pripadnici 2. HRVCON-a provodili tijekom svojeg angažmana u Poljskoj. 

- sadržaj se nastavlja -

 

 Drugi upravo čitaju...
 

 

Tijekom izviđanja posjetili su i zapovjedništvo 15. mehanizirane brigade u Gižyckom u čijem se sastavu nalazi Borbena grupa.

Zamjenik zapovjednika brigade, pukovnik Bogdan Rycerski izrazio je uvjerenje da će se izuzetno uspješna suradnja i prijateljstvo koje smo učvrstili kroz zajedničku obuku i vježbe nastaviti i tijekom sljedeće rotacije pripadnika Hrvatske vojske.

 

HRVCON Poljska

 

PRESS - UCM

 

 

 Foto: 1. HRVCON

Priredio: Mario Mehaković

Izvor: MORH

 

 

 Ovaj materijal sufinanciran je sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija.

 

 

 

 

UCM

hrenfrdeituk

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 276 gostiju i nema članova online

A- A A+
Korona virus je:
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

DOMOLJUBNI PORTAL - 2019 - CrneMambe.hr