Open menu
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
PRESS

OS RH

"Velika pobjeda zaslužuje zahvalu Hrvatskoj vojsci i policiji, stanovništvu juga Hrvatske i njegovim braniteljima"
General Šundov u radnom obilasku juga Hrvatske
 
Šundov
 
 

PRESS

 

 

 

Načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga RH general zbora Mirko Šundov s ključnim zapovjednicima i čelnicima ustrojbenih cjelina obišao je 3. i 4. prosinca 2018. godine prostor dubrovačkog ratišta iz Domovinskog rata.

 

U ponedjeljak, 3. prosinca 2018. izaslanstvo Glavnog stožera posjetilo je Ploče, gdje im je zapovjednik 116. brigade general-bojnik Nedjeljko Obradović prezentirao obranu doline Neretve i operaciju "Čagalj", nakon čega su posjetili Dubrovnik.

...

Načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga RH general zbora Mirko Šundov tom je prigodom, u svom obračanju zapovjednom osoblju ispred tvrđave Imperijal u Dubrovniku, istaknuo da su vojno-redarstvene operacije oslobađanja juga Hrvatske prve i najveće napadne operacije Hrvatske vojske i policije u 1992. godini, koje su omogućene uspješnom herojskom obranom Dubrovnika i njegovih branitelja 1991. godine.

"Velika pobjeda zaslužuje zahvalu Hrvatskoj vojsci i policiji, stanovništvu juga Hrvatske i njegovim braniteljima" poručio je general Šundov.

- sadržaj se nastavlja -

 Drugi upravo čitaju...
 

 

O situaciji na južnom bojištu tijekom 1991. i 1992. godine govorio je general-bojnik Luka Džanko, a održana je i prezentacija o južnom bojištu nakon koje je uslijedio posjet Muzeju Domovinskog rata na Srđu. General zbora Mirko Šundov potom je na terenu prikazao tijek operacije Tigar i deblokade Dubrovnika. 

U utorak, 4. prosinca 2018. u Zvekovici kod Cavtata general-pukovnik Marijan Mareković održao je nazočnima prezentaciju o desantu na Cavtat, operaciji Konavle i Vlaštica nakon čega su obišli Konavle i Prevlaku.

U sklopu radnog posjeta načelnik Glavnog stožera OSRH general zbora Mirko Šundov s izaslanstvom susreo se i s gradonačelnikom grada Dubrovnika Matom Frankovićem i županom Dubrovačko-neretvanske županije Nikolom Dobroslavićem.

 Foto: 1.  OSRH / Nina Krnić

 

Priredio: Mario Mehaković

Izvor: MORH

 

 

 Ovaj materijal sufinanciran je sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija.

 

 

 

 

UCM

hrenfrdeituk

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 229 gostiju i nema članova online

A- A A+
Podržavate li najavljeno uvođenje eura u RH?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com