Open menu
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
PRESS

HRVCON

Pripadnici 10. HRVCON-a još jednom su pokazali solidarnost i spremnost za pružanjem humanitarne pomoći prema onima kojima je ista i najpotrebnija
Humanitarna akcija pripadnika 10. HRVCON-a u Afganistanu
HRVCON
 
 

PRESS

 

  

Pripadnici 8. savjetničkog specijalnog tima za obučno središte specijalnih snaga (Special Police Training Center Special Operations Advisory Team - SPTC SOAT-a) u sklopu 10. hrvatskog kontingenta u NATO misiji potpore miru "Odlučna potpora" (Resolute Support – RS) u Afganistanu organizirali su 22. lipnja 2019. humanitarnu akciju opremanja dječjeg vrtića u Kabulu.

 

Prikupljenim sredstvima kupljena je oprema i igračke za dječji vrtić koji se nalazi u sklopu "Human rights, Woman and Children Office" u kampu Wak u Kabulu, a koji promiče prava žena i djece te vodi brigu o problemima žena koje su zaposlene u Afganistanskoj specijalnoj policiji.

...

Pripadnici 8. SPTC SOAT u sklopu svoje misije provode obuku, savjetovanje i asistiranje novih i postojećih pripadnica Afganistanske specijalne policije. Afganistanske žene koje su polaznice raznih tečajeva, kao i veliki broj žena trenutno zaposlenih u specijalnoj policiji, na tečajeve i redovan rad svakodnevno dovode svoju djecu. 

Kako bi se pripadnicama Afganistanske specijalne policije olakšao posao i pohađanje tečajeva i obuke, donirane su igračke i oprema za vrtić kako bi djeca za to vrijeme mogla provoditi vrijeme u igri i zabavi.

Ovom akcijom pripadnici 10. HRVCON-a još jednom su pokazali solidarnost i spremnost za pružanjem humanitarne pomoći prema onima kojima je ista i najpotrebnija.

 

HRVCON

 

 

 

 Drugi upravo čitaju...
 

 

 

Foto: 10. HRVCON

Priredio: Mario Mehaković

Izvor: MORH

 

 

 Ovaj materijal sufinanciran je sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija.

 

 

 

 

UCM

hrenfrdeituk

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 226 gostiju i nema članova online

A- A A+
Dijaspora treba imati više zastupnika u Saboru od manjinaca:
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com