Open menu
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

PRESS
HKoV

"Krunica nam je uvijek tijekom povijesti pomagala. Postoji bolje sutra, čeka nas ljepši život, moramo u to vjerovati"

 
Dječja igraonica
 

 

PRESS

 

Pripadnici Hrvatske vojske nastavljaju sa svojim angažmanom na potresom pogođenim područjima Sisačko-moslavačke županije.

 

Uz sve dosad provedene aktivnosti i sposobnosti koje su stavljene na raspolaganje tamošnjim stanovnicima i civilnim institucijama, pripadnici Hrvatske vojske u vojarni “Pukovnik Predrag Matanović” u Petrinji ustupili su prostor kako bi se organizirala igraonica za djecu koja se s obiteljima nalaze smještena u vojarni.

...

Igraonica je otvorena tijekom cijeloga dana, a osim navedenog, svima smještenima u petrinjskoj vojarni omogućen je odlazak na duhovne obnove i misna slavlja koja se održavaju u kapelici „Sv. Ilije“.

Duhovne obnove predvodi vojni kapelan don Branko Čagelj koji kaže kako je u ovim teškim trenucima, vrlo važno ljudima pružiti moralnu i duhovnu potporu.

“Ovdje mogu doći svi koji žele malo se smiriti, pomoliti Bogu i potražiti tu duhovnu dimenziju koja ih uzdiže iznad ove nastale situacije i svih onih strahova koji ih pritišću”, rekao je don Čagelj.

“Među ljudima koji su izgubili svoj dom u potresu, i one su obitelji koje su dom izgubile za vrijeme Domovinskog rata. No, nakon odlaska na misu i boravka u tišini, bude im lakše. Moramo se izdignuti iznad svega ovoga, iznad ovih teških vremena. Krunica nam je uvijek tijekom povijesti pomagala. Postoji bolje sutra, čeka nas ljepši život, moramo u to vjerovati”, ispričao je vojni kapelan.

 

 

 

Priredio: Mario Mehaković

Izvor: MORH

 

 

UCM

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 435 gostiju i nema članova online

A- A A+
Srbija će ove godine morati priznati Kosovo?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Nove objave

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com