Open menu
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
PRESS

MORH

Programi Hrvatskog vojnog učilišta "Dr. Franjo Tuđman" - Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo te zanimanje vojni pilot i dragovoljno vojno osposobljavanje
MORH na Sajmu stipendija i visokog obrazovanja
 
Stipendije
 
 

PRESS

 

 

 

Ministarstvo obrane Republike Hrvatske  i ove godine sudjeluje na Sajmu stipendija i visokog obrazovanja, koji se održava u Zagrebu u utorak, 16. listopada 2018. u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici od 10 do 18 sati, te u Rijeci u četvrtak, 18. listopada 2018. u zgradi Sveučilišnih odjela Kampusa Sveučilišta u Rijeci od 10 do 16 sati.

 

Sajam stipendija i visokog obrazovanja održava se u organizaciji Instituta za razvoj obrazovanja, a MORH predstavlja sveučilišne studijske programe Hrvatskog vojnog učilišta "Dr. Franjo Tuđman" - Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo te zanimanje vojni pilot i dragovoljno vojno osposobljavanje. 

...

Tom prigodom, na izložbenom prostoru MORH-a bit će postavljen simulator letenja, a u Zagrebu će uz djelatnike Središnjice za upravljanje osobljem, kadeti i vojni piloti u Oružanim snagama RH informirati potencijalne stipendiste o mogućnostima stipendiranja te odgovarati na upite posjetitelja s kojima će podijeliti i svoja iskustva.

Sajam stipendija i visokog obrazovanja događaj je neprofitnog karaktera na kojem se predstavljaju stipendije, studijski programi i šira obrazovna ponuda dostupna hrvatskim građanima za visoko obrazovanje u Hrvatskoj i inozemstvu.

 Drugi upravo čitaju...
 

 

 

 

 Foto: 1. MORH/M.Čobanović

 

Priredio: Mario Mehaković

Izvor: MORH

 

 

 Ovaj materijal sufinanciran je sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija.

 

 

 

 

UCM

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 336 gostiju i nema članova online

A- A A+
Srbija će ove godine morati priznati Kosovo?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Nove objave

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com