Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
PRESS

OS RH

Središte za obuku i doktrinu logistike Zapovjedništva za potporu u Požegi
Požega: Završila specijalistička obuka vojnika
 
Specijalistička obuka
 
 

PRESS

 

 

 

U Središtu za obuku i doktrinu logistike Zapovjedništva za potporu u Požegi uspješno je završena specijalistička vojna obuka za kandidate koji se primaju u djelatnu vojnu službu na dužnost vojnika za vojnostručne specijalnosti tehničke i prometne službe, a koja je provedena od 25. rujna do 29. studenog 2018. godine.

 

Cilj specijalističke vojne obuke je osposobljavanje vojnika za obavljanje zadaća svoje službe i specijalnosti i u provedbi svakodnevnih zadaća.

...

Kroz ovo obučno razdoblje cilj je obučiti vojnike u pravilnom rukovanju, čuvanju i održavanju prometnih, intendantskih, tehničkih i graditeljskih sredstava, uz ostvarenje najvećeg stupnja osposobljenosti u poslovima osobne vojnostručne specijalnosti.

U sklopu obuke u tehničkoj službi dva polaznika su osposobljavani za tehničko održavanje naoružanja, tri polaznika za održavanje motornih vozila, dva polaznika za tehničko održavanje električnih uređaja na motornim i priključnim vozilima. Šesnaest polaznika u prometnoj službi osposobljeni su za vozače.

- sadržaj se nastavlja -

 Drugi upravo čitaju...
 

 

Obuka je provedena sukladno Programu obuke vojnika službi borbene potpore OS RH u kome su ugrađena dosadašnja pozitivna iskustva provedbe obuke, a koji podupire borbeno usredotočenu obuku, standardizaciju obuke, objektivno vrednovanje (koje se vrši kontinuirano tijekom obuke kroz ocjenjivanja provedenih zadaća) i prosudbu obuke.

Na kraju specijalističke vojne obuke potvrde o osposobljenosti uručio je zapovjednik Središta za obuku i doktrinu logistike pukovnik Mato Tomašević.

 

Specijalistička obuka

 Foto: 1.  SzOiDL / G. Mažar

 

Priredio: Mario Mehaković

Izvor: MORH

 

 

 Ovaj materijal sufinanciran je sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija.

 

 

 

 

UCM

Harley-Davidson Zagreb

hrenfrdeituk

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 217 gostiju i nema članova online

A- A A+
  • Pomoć oboljelim braniteljima
  • Podrška radu Udruge
Ocijenite obrazovnu reformu:
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com