Open menu
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

PRESS
OS RH

Obuka je provedena sukladno Programu obuke vojnika službi borbene potpore OS RH

 
Obuka vojnika
 

 

PRESS

 

 

 

Voditelj obuke bojnik Mirko Bošnjak izjavio je da cilj specijalističke vojne obuke osposobljavanje vojnika za obavljanje zadaća po svojim službama na dužnostima na koje će se vojnici rasporediti, također da se obuče za obnašanje svojih funkcionalnih zadaća u terenskim i stacionarnim uvjetima.

 

Kroz obučno razdoblje cilj je bio obučiti vojnike u pravilnom rukovanju i uporabi te čuvanju i održavanju prometnih, tehnički, intendantskih i zdravstvenih sredstava, uz ostvarenje najvećeg stupnja osposobljenosti u poslovima osobne vojno stručne specijalnosti.

...

U sklopu obuke u tehničkoj službi dva polaznika su obučavana za tehničko održavanje naoružanja, dva polaznika za održavanje motornih vozila, jedan polaznika za tehničko održavanje električnih uređaja na motornim i priključnim vozilima, tri polaznika za pružanje zdravstvene zaštite, jedan polaznik za pripremanje jela i šest polaznika za upravljanje terenskim m/v.

 

Obuka vojnika

 

Obuka je provedena sukladno Programu obuke vojnika službi borbene potpore OS RH u kojem su ugrađena dosadašnja pozitivna iskustva provedbe obuke, a koji podupire borbeno usredotočenu obuku, standardizaciju obuke, objektivno vrednovanje (koje se vrši kontinuirano tijekom obuke kroz orise obuke i ocjenjivanja provedenih zadaća) i prosudbu obuke.

Na kraju specijalističke vojne obuke potvrde o osposobljenosti i pohvale najboljima uručio je zapovjednik Središta za obuku i doktrinu logistike pukovnik Mato Tomašević.

 

Obuka vojnika

 

Priredio: Mario Mehaković

Izvor: MORH

 

 Ovaj materijal sufinanciran je sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija.

 

UCM

hrenfrdeituk

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 494 gostiju i nema članova online

A- A A+
Vaš izbor VBA:
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com