Open menu
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

PRESS
HV

Zbrinjavanje ranjenika na bojištu je doktrina koja se mijenja u skladu sa suvremenim načinom ratovanja te se neprestano treba pratiti i usklađivati

 
Borbeni spasioc
 

 

PRESS

 

 

 

U požeškom Središtu za obuku i doktrinu logistike, Zapovjedništva za potporu od 17. do 21. veljače 2020. provedena je Obuka osvježenja za borbenog spasioca.

 

Potvrde o uspješno završenoj obuci i licence polaznicima je uručio voditelj Odsjeka za izobrazbu i doktrinu zdravstvene službe bojnik Stjepan Pitlović.

...

Tom su prilikom polaznici izjavili da im je Obuka osvježenja važna iza podizanje samopouzdanja, kao i za obnavljanje stečenih vještina.

Cilj obuke je utvrditi stečena znanja i vještine potrebne za rad borbenog spasioca kako bi se licenca produžila za godinu dana, kao i upoznavanje s  novim  sredstvima i algoritmom zbrinjavanja ranjenika.

Zbrinjavanje ranjenika na bojištu je doktrina koja se mijenja u skladu sa suvremenim načinom ratovanja te se neprestano treba pratiti i usklađivati, a preporuka je da svaki tim/posada/desetina ima bar jednog obučenog i licenciranog borbenog spasioca.

Polaznici koji su uspješno završili Obuku osvježenja zadovoljili su sve uvjete za produženje licence. 

 

 

 

Priredio: Mario Mehaković

Izvor: MORH

 

 

UCM

hrenfrdeituk

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 447 gostiju i nema članova online

A- A A+
Vaš izbor VBA:
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com