Za početak nekoliko riječi autora.

Samo je jedan David kojeg je odabrao Bog, no da će nam Davidove osobine, njegova pravednost, njegova sposobnost ujedinjavanja i Božje obećanje Davidu da njegova loza neće nestati biti nit vodilja - od te činjenice ne bježim. Pisat ću o svemu. Čitat ćete tekstove o našim pripadnicima, među kojima danas ima svih „fela“. Od informatičkih stručnjaka, uspješnih poduzetnika, vrhunskih slikara, priznatih i cijenjenih političara, povjesničara, nadarenih pjesničkih duša, pa sve do odličnih vojnih stručnjaka.

Tekstovi će pojasniti da u rat nije išao neuk i glup narod kako neki političari vole to reći, nego osobe sa vizijom.

Naći će mjesto u tekstovima i naš svakodnevni rad udruge, naša današnja borba sa sistemom, naše obljetnice, naša druženja. Biti će tu i malo o politici koju ćemo hvaliti dok donosi odluke u interesu naroda, ali isto tako i kritizirati kada budu odluke u nečijem osobnom interesu.

Neopterećeni prošlošću, s nultom točkom koja će biti Domovinski rat raskrinkavati ću lažne činjenice i podatke s kojima smo odrastali. Naravno, osvanuti će i tekstovi o našim poginulim suborcima kojih ćemo se sjetiti s posebnim pijetetom i pisati o njima i njihovim podvizima. Ma biti će svega ali ničeg previše, ništa lažno, sve onako iskreno iz duše, ponosne duše hrvatskog ratnika.

Dida

Dida

Harley-Davidson Zagreb

hrenfrdeituk

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 491 gostiju i nema članova online

A- A A+
Korona virus je:
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

DOMOLJUBNI PORTAL - 2019 - CrneMambe.hr